Rahat

Rahat. Mult Rahat. Stiu sigur ca am cont pe toate porcariile posibile si imposibile, *(Facebook, Blogspot, WordPress, HI5, Flickr, Deviantart, Last.fm, iLike, Shelfari, Netlog, Myspace, Lumea e mica-  trebuie sa il sterg, daca am vreo picatura de self-esteem, site-ul ala o topeste!- si of…ok: Vampire Freaks!! tristetea aici e ca probabil ca astea nu sunt toate)* dar nu stiu sigur daca fac tot ce trebuie si pot ca sa am o viata asa cum as vrea. As putea spune ca nu sunt nici prima, nici ultima, si n-as minti, dar nu asta e ce imi doresc eu, nu sunt eu aia. Shit! Totusi, nu voi sterge nimic, o sa imi iubesc trecutul ca si cum ar fi al meu :P .

Si acum, sa trec la rostul acestui (prim) post. Pe contul meu de blogspot imi povesteam viata, (how lame is that?!) nu dadeam prea multe detalii, totusi (incerc sa ma scuz. O considerati lipsa de sinceritate?). Pe wordpress o sa povestesc despre lucrurile ce-mi plac, lucrurile pe care le urasc, filme, carti, intamplari, si alte la..lele toropite. Utilitatea acestui blog e, probabil, exclusiv pentru mine. E mai mult decat probabil sa nu va zic nimic nou, nimic interesant, etc. But at least I’m trying! (De parca nu jumatate din populatia de minori a Romaniei are blog :) ) )

So, I’ll just think of a nice topic…hmmm…nu-mi vine nimic de spus, asa ca o sa pun niste intrebari. Va urma, probabil, un post si cu raspunsurile.

1.De ce vor neaparat oamenii sa iasa in evidenta?

2.De ce dracu?

3. De ce se pupa fetele?

4.De ce se pupa oamenii?

5.De ce se pupa baietii???DE CE???

Ar mai fi, dar astea ma sacaie cel mai tare pe mine (o fata cu cont pe Facebook, Blogspot, WordPress, HI5, Flickr, Deviantart, Last.fm, iLike, Shelfari, Netlog, Myspace si Lumea e mica) Joi seara la ora 20:32.

In incheiere, va las o melodie faina