Un nou urmas in familia regala britanica

Ultimele stiri din showbiz au in prim plan cel mai asteptat eveniment in familia regala britanica: nasterea noului print. Sotia printului William, ducesa de Cambridge, a adus pe lume un baietel la maternitatea St. Mary din Londra. Fericitul eveniment a avut loc luni la ora locala 16:24 si a fost urmarit indeaproape de presa nationala si internationala. Baietelul s-a nascut in stare perfecta de sanatate, avand la nastere greutatea de 3,7 kilograme. Pentru a se face oficiala nasterea micului print, un curier regal a dus certificatul de nastere la Palatul Buckingham unde printr-o transmisiune a celei mai vizionate televiziuni din Regatul Unit, a fost facut public acest eveniment important.

De nasterea micutului au fost informate intai familiile lui William si Kate, abia apoi vestea fiind facuta publica in mod oficial. Parintii au dorit ca informatia sa fie facuta publica de Palatul Buckingham cat mai repede pentru a nu aparea mai intai pe site-urile de socializare. Membrii familiei regale au dorit sa detina oarecum controlul asupra modului in care va fi transmisa informatia despre nasterea bebelusului pentru ca aceasta sa nu fie alterata de mijloacele media. Vestea a fost primita cu mare bucurie de britanici care s-au adunat in fata Palatului Buckingham in asteptarea nasterii bebelusului. Cele cateva mii de oameni au aplaudat frenetic dupa lansarea anuntului oficial.

Intrebarea care era acum pe buzele tuturor: care va fi numele bebelusului? Stirile din showbiz ne informeaza ca la doar doua zile dupa parasirea maternitatii cuplul princiar a facut deja cunoscut numele micului print: George Alexander Louis. Conform presei numele bebelusului a fost anuntat repede comparativ cu numele printului William care a fost aflat dupa o saptamana sau a printului Charles care a fost anuntat dupa o luna. Titlul oficial pe care il va detine fiul lui William si Kate va fi “Alteta sa regala printul de Cambridge”.

No comments:

Post a Comment