Farsa de zile mari

Dupa cum stiu prea bine barbatii, de multe ori tot ceea ce vrea o fata de la tine este sa faca o plimbare in mall, dar sa aiba si accesul la cardul tau. O plimbare in locuri selecte, unde sa nu fie deranjata fiindca e ceva foarte intim si romantic…ceva special intre voi doi.

O astfel de farsa i s-a facut si unei blonde din Statele Unite. O fata draguta este acostata pe strada de un tip stilat care o invita la cina. Evident ea refuza, avand ca pretext o fraza prin care spune simplu „nu ies la masa cu strainii”. Fiind respins, barbatul se indreapta catre masina parcata cativa metri mai in fata. Un Lamborghini model sport. In acel moment blonda se razgandeste, iar invitatia la masa vine din partea ei.

Dar totul este prea tarziu, raspunsul fiind arogant: „Da? Acum vrei? Pacat, nu ies cu o vanatoare de comori".

Pe de o parte ma bucur de raspunsul pe care l-a primit blonda. In viata nu trebuie sa ne lasam ghidati de cine are cei mai multi bani sau cea mai luxoasa masina. Stiu un astfel de caz, in care femeia s-a casatorit cu respectivul doar pentru ca avea conturi in banca. Probabil ea a regretat aceasta decizie pe parcursul vietii ei, pentru ca viata nu a fost tocmai fericita. Nu a calcat pe petale roz, desi a avut tot timpul bani. Dupa cum spune o vorba, banii nu aduc fericirea.

No comments:

Post a Comment