Pot steroizii imbunatati performantele fara prea multe riscuri?

Toata lumea stie ca utilizarea steroizilor in scopuri nonmedicinale nu este o practica foarte sigura. Cu toate acestea se poate afirma ca folosirea lor, chiar de-a lungul a cativa ani, se poate face fara prea mari riscuri. Important este ca utilizatorul sa stie ca sunt anumite regului care trebuiesc urmate pentru a folosi steroizii in siguranta. 

In primul rand trebuie sa fii atent la ce tip steroizi folosesti, la doza si la durata ciclurilor. Important este ca dupa aceste cicluri sa se ia pauze suficient de lungi si mai ales sa se urmeze o dieta saraca in grasimi saturate, carbohidrati simpli, zahar. La fel de important este si antrenamentul intens, atat la sala cat si cardiovascular. Si pentru perioada ciclului un suport cardiovascular este obligatoriu pentru a reduce orice risc. Acest suport poate consta in suplimente cu ulei de peste ce contin Omega-3. Asadar, daca vrei sa folosesti steroizii pentru o perioada mai lunga de timp, dar fara prea multe riscuri informeaza-te, planifica fiecare pas si fii cat mai perseverent si dedicat scopului tau.

In mod clar vrei sa stii care este cel mai sigur steroid pentru organismul tau. Iata si un raspuns, testosteronul. Indiferent sub ce forma vine, testosteronul va produce schimbari in corpul tau fara sa lase urme negative. Daca dozele raman moderate ( 200- 400 mg pe saptamana), atunci vei observa unele schimbari la nivel cardiovascular dar nimic extrem. Aceste schimbari au legatura cu efectul benefic al estrogenului asupra sistemului cardiovascular masculin. Daca este sa luam in considerare si alti steroizi, atunci relativ siguri sunt si boldenonul, nandrolonul si metenolonul. Este indicat sa limitezi uzul steroizilor doar la acestia, decat sa folosesti intreaga gama de steroizi orali sau injectabili.
Daca esti ingrijorat in privinta caderii parului, ar fi bine sa stii ca daca esti predispus genetic atunci orice tip de steroid anabolizant sau androgenic va accelera procesul. Pentru limitarea lui trebuie scazuta activitatea androgenica in scalp fie prin folosirea steroizilor oxandrolon, nandrolon sau metenolon, fie prin combinarea testosteronului cu finasteridul.

No comments:

Post a Comment