Jocuri pentru fete

Desi pe la inceputul istoriei jocurilor online acestea erau in special create pentru sectorul masculin, pe masura ce a trecut timpul jocurile pentru fete au inceput sa devina din ce in ce mai populare , iar firmele care activeaza in domeniu au decis sa investeasca mai multi bani in dezvoltarea de noi jocuri pentru acest sector de piata.

Piata de jocuri pentru fete este in continua dezvoltare si tipurile de jocuri dintre care fetele pot alege sunt din ce in ce mai multe. Cele mai multe fete joaca jocuri online de tipul:
1.Puzzle – sunt niste jocuri destul de diversificate care implica fie potrivirea unur piese de joc pentru a completa o imagine, fie jocuri de tip puzzle numerice precum sudoku, sau jocuri de tipul Scrable.
2.Dress –up sunt jocuri care asa cum le spune si numele presupun alegerea unor costumatii si schimbarea infatisarii prin : machiaj, coafura sau outfit
3.Jocuri cu mistere in care jucatorul trebuie sa gaseasca indicii si sa urmareacsa firul logic al povestii astfel incat sa reuseasca sa desluseasa misterul acelui joc.
4.Jocurile cu gatit sunt jocuri in care fetele si tinerele gospodine pot sa isi etaleze talentele si sa se pregateasca pentru viata de familie.
5.Jocuri in care trebuie sa ai grija de un copil sau de animale si au ca scop dezvoltarea simtului de responsabilitate la fetite
Fetele joaca jocuri online care in genereal nu sunt violente. Jocurile preferate sunt jocuri logice, de gandire care dezvolta creativitatea, simtul de raspundere si de relationare. Totusi comparativ cu piata jocurilor online pentru baieti, cea de jocuri pentru fete este inca mult in urma si probabil ca va mai dura pana cand numarul de jocuri din mediu virtual dedicat acestui segment de piata il va egala pe cel a jocurilor pentru baieti. Consider ca aceste jocuri au in special un caracter educativ si ca ar trebui dedicata mai multa atentie si timp dezvoltarii acestora.

No comments:

Post a Comment