Cafeaua de dimineata

Cred ca nu exista om pe pamantul asta care sa nu bea cafea. Sau pardon, or fi existand, insa prea putini. Eu nu beau cafea decat din facultate, si nu beau decat maxim 2 pe zi. Hai 3 daca chiar sunt rupta de oboseala.
 
E foarte fain sa te intalnesti cu prietenele la o barfa mica si sa bei o cafea in timp ce o povestesti pe dudia de la 3. Iar langa cafea, ce bine merge si o tigara. Cunoscatorii stiu. Parca nu are gust cafeaua daca nu e si tigara langa. Acuma cat priveste cafeaua, fiecare are preferintele lui. Eu mereu o beau cu zahar si uneori cu lapte. Dar, al meu sot o bea fara zahar. Pentru mine e oribila. Nu as putea sa o beau nici daca mi-ai turna-o pe gat in jos.
 
Mai exista si categoria aceea de oameni care beau cafea in loc de apa. Pe astia nu pot sa-i inteleg. Deja prin vene le curge cafea in loc de sange. Sau mai e categoria din care face parte mama. Isi pune intr-o cana cafea, pana la refuz, si tot bea din ea pana seara. Eu ori beau cafea calda, ori o incalzesc. Rece, nu prea merge. Parca nu are gust.
 
Asa ca long live coffee! Mie cel putin imi da o stare de bine. Am vrut sa renunt la cafea cand eram gravida, dar mi-a interzis medicul. Cica aveam tensiunea prea mica. Asa ca acuma beau cafea, desi sunt gravida cu bebita 2.

No comments:

Post a Comment