Pantaloni obisnuiti ce se pot purta in sarcina

Bugetul lunar al unei familii poate fi adesea dat peste cap, odata cu aparitia analizelor, ecografiilor, morfologiilor fetale, toate scumpe si niciodata decontate de stat. De asemenea, apar cheltuieli noi pe lista, legate de cumpararea de mobilier nou pentru bebelus, reamenjarea unei camere din apartament – daca exista una in plus – pentru venirea noului membru, ca sa numai vorbim de hainute, paturici, scutecele, etc… Astfel ca nu ii este deloc usor unei familii cu buget mic sau mediu din Romania sa se mentina pe linia de plutire cu bugetul.

Tocmai de aceea, cumparaturile pentru noua silueta a viitoarei mamici nu sunt intotdeauna o prioritate. Am vazut femei care apeleaza la garderoba sotului pentru lunile cand greutatea si forma sa fizica se modifica, mai ales daca marimile sunt orecum apropiate. Ideea nu este una dintre cele mai fericite, iar daca in partea de sus mai poti imprumuta fie un t-shirt, fie un pulover (cu conditia ca sotul sa nu poarte marimea XXL, pentru ca o femeie insarcinata nu va ajunge niciodata la marimea unui barbat care poarta extra-large…) cum ramane cu pantalonii? Fie optezi sa alcatuiesti bugetul in asa fel incat sa iti poti permite macar o pereche de pantaloni gravide, iar acestia sa fie o pereche de jeans bleumarin, drepti pe care sa ii poti asorta mai multor tinute, fie poti alege sa porti din garderoba veche, insa trebuie sa fii foarte selectiva. 

Iata ce ti se potrivi din hanele vechi, pana foarte aproape de data nasterii: o pereche de jeans model boyfriend, cu conditia sa nu fie foarte stransi in talie (ideale sunt modelele pe elastic sau pe siret), orice pantaloni fara fermoar sau nasturi in talie, pantaloni de trening (iti poti alcatui un look sportiv si trendy in acelasi timp, cata vreme ai in garderoba pantaloni sport mai speciali), dar si colanti, preferatii femeilor in lunile de sarcina.

No comments:

Post a Comment