Cu sau fara skipass inclus?

Un nou trend in materie de vacante la ski il reprezinta ofertele care au inclus ski pass. Sigur ca nu ducem lipsa de oferte ski extrem de bune din care sa alegem cea mai buna cazare, cele mai bune partii, cele mai bune scoli de ski pentru incepatori… 

Insa daca avem si ski pass inclus totul devine mult mai simplu si deja ofertele de acest tip au un avantaj in plus pentru turisti. Chiar daca din punct de vedere al costurilor nu este comparabil, un ski pass echivaleaza cu sezlonguri si umbrele gratuite toata vara la mare. Cu alte cuvinte este un permis de libera trecere pe o partie sau mai multe, indiferent de numarul de urcari, pe o perioada anume. Fie ca optezi pentru un ski pass pentru o zi sau pentru tot sejurul, un ski pass este practic un bilet spre fericire pentru turistii care adora sa petreaca timp exclusiv pe partie. Pentru incepatori insa este recomandabil, in cazul in care ski pass-ul nu este inclus in oferta agentiei de unde cumperi vacanta, sa nu achizitionezi unul pentru toata perioada sederii, vei avea cu siguranta momente de oboseala, momente in care vei vrea sa experimentezi si viata après-ski, asa cum o numesc initiatii. Fara sa mai vorbim de febra musculara de dupa prima sau a doua zi de schiat, care va face aproape imposibil si sa mergi, daramite sa te urci la loc pe schiuri. 

Asadar, daca ai ski pass in oferta bucura-te de el cat poti, dar daca nu este inclus, ai grija ce oferte alegi, mai bine opteaza pentru unul cu un numar fix de puncte din care se scade de cate ori il folosesti, mai degraba decat sa ai unul no-limit pentru o perioada anume. Va fi inutil cu exceptia cazului in care esti chitit sa stai numai pe schiuri toata vacanta.

No comments:

Post a Comment